(tämä meemi kuuluu oikeasti johonkin blogipalkintoon, mutta päätin napata sen ilman palkintoa.. :)

 

1. Elämäni on tällä hetkellä onnellisempaa kuin ikinä osasin odottaa. Iloitsen lapseni kasvamisesta ja uuden oppimisesta enemmän kuin kuvittelin olevan mahdollista. Samalla kuitenkin aina vähän suren sitä, miten nopeasti lapsi kasvaa ja miten vanhempainvapaani jo kohta loppuu, vaikka pitäisi tietenkin elää vain tätä päivää.

2. Minulla on giardia. Sain sen Etiopiasta, ja se on ilmeisesti ollut minulla oireettomana jo puoli vuotta (yäk!). Nyt viimeiset pari viikkoa olen kärsinyt niin kamalista aaltomaisista pahoinvointikohtauksista, vatsanväänteistä ja yleisestä huonosta olosta, että lopuolta nöyrryin viemään laboratorionäytteet ja kas, sehän se sitten oli.... YÖK!!! Ikävimmässä vaiheessa painoni putosi neljä kiloa viikossa ja kun kuulin, mikä minua vaivaa, melkein ensimmäinen ajatukseni oli, että hmmmm, toisaalta tää on aika kätevä laihdutuskeino.... How sick is that??? (olo oli kuitenkin niin kamala (niistä loispainajaisista puhumattakaan), että söin lääkkeen heti, kun sen sain)

3. Uusimmassa Tulva-lehdessä Monika Fagerholm kirjoittaa, että "Äitiys on naisille houkutteleva rooli, koska se tuo mukanaan niin paljon sosiaalista hyväksyntää."  Puolen vuoden äitiyskokemuksella allekirjoitan tämän täysin, hennolla rintamakarkurin äänelläni.

4. Kana = naka, kala = kaha, pissa = kakka, mopo = moko, sammakko = makko, puuro= puuo, pallo = paao, tuuletin = tuutin, kiitos = to, heippa = papa, vaippa = pa, lintu = kvakkvak, koira = hau, kylpy = prrprr, keinu = kaa.

5. POTTAKAKKAPISSA on kolmisanainen lause, samoin ÄITI KATO KAKKA, ÄITI TUOLLA KAA, ISÄ ANNA MAITO, ÄITI MINÄ TÄHÄN.

6. Olen saanut tämän blogin kirjoittamisesta voimaa, vertais- ja epävertaistukea, iloa ja itsetuntoa enemmän kuin osaatte arvatakaan.

7. Aion lopettaa tämän blogin kirjoittamisen tähän. Tyttären tulo perheeseemme on tuonut meidät sellaisten asioiden keskelle, että kaikista kuvitelmistani huolimatta vaihtoehtona olisi kirjoittaa pelkkää pintaliitoa tai sitten sellaista, joka loukkaisi tyttäremme yksityisyyttä. Toivon, että te lukijani ymmärrätte päätökseni. Ikävä teitä tulee: sähköpostiosoitteeni löytyy sivupalkista, saa kirjoittaa*!!

 

Bonuksena ne rastat (eiks oo hienot??) :

 

 * erityistoive sinulle, nimimerkki Adoptiokriittinen!