Viimeisten kommenttien mukaan leveilen täällä blogissani liikaa... siis että joillakin lukijoilla näkyy teksti (Explorerissa?) punaisen osan päällä ja on siksi ymmärrettävästi vaikealukuista. (Tässä vaiheessa voitte kiittää, etten kovin usein harrasta punaista tekstiä)

HÖH. Mistä ihmeestä tuommoinen nyt sitten yhtäkkiä johtuu? Kommenttilodjussa arveltiin, että osa kuvista olisi liian leveitä. Äsken huokaisin syvään ja pienensin kaikkia Sisilia-postauksen kuvia, auttoiko yhtään? Ongelmana on se, että koska itselläni kuvat ja teksti ovat näkyneet (Mozillassa) aivan oikein koko ajan, en tiedä, onko teillä yhä leveä teksti siellä. Lisäksi on vähän höntin tuntuista pienennellä kuvia huntturilla, kun en tiedä, kuinka paljon niitä pitäisi pienentää. Enkä oikeastaan jaksaisi nyt tätä polkkaa enempää popittaa, on tässä muutakin hommoo.

Kuulin tänään, että Kiinan adoptiojonot ovat pidentyneet kolmella kuukaudella sitten viime kuuleman. Tarkoitan niitä jonoja, joissa ovat ne ihmiset, jotka ovat jo jonottaneet adoptiolautakuntaan, saaneet adoptioluvan ja lähettäneet paperinsa Kiinaan. Kun aloitimme tämän prosessin, adoptiolautakuntaan ei ollut jonoja lainkaan ja Kiinan odotusaika oli 7-9 kk, nyt siis vuosi ja 3 kk. Saisinko, että itse vanhenisin myös suhteessa hitaammin? Pliis?