Olemme tässä pikkuhiljaa kunnostaneet vanhan maitokärryn, eikös tullut muuten aika hieno? Ainakin kärry tuntui saavan ihmiset hyvälle tuulelle: kaikki vastaantulijat hymyilivät, kun kuljetimme tällä multasäkkejä toissapäivänä.

1617000.jpg

Vanha, ruostunut runko saatiin luottotyömieheltämme Jepeltä*, pyörät R kävi hakemassa mereen heitetyistä (sic!) polkupyöristä, puulaatikko löytyi kirpparilta kolmella eurolla. Rahaa tähän silti upposi aika lailla: maalit, renkaat ja sisäkumit eivät ole ilmaisia. Tappioiksi kirjattakoon myös naapurin pikkupoikien (?) punaisella maalilla seinään maalaama rantu (onneksi talo maalataan ensi viikolla joka tapauksessa) ja varpaassani oleva sininen läntti (jota en ihottuman takia viitsinyt hinkata tärpätillä). Tarkoitukseni on siirtää tomaatit ja yrtit kesäksi kärryyn ja tehdä siitä liikkuva puutarha. Vaikka juuri nyt on tosi lämmintä, en vielä uskalla laittaa tomaatteja ulos, vai uskaltaisinko? Työkaverin mummo kuulemma väittää, että ei ennen kesäkuun kymmenettä... (näin siinä käy, kun omat mummot asuvat niin kaukana).

Liikkuvasta puutarhasta puheenollen, meillä kukkii! Ylimpänä chilit, alempana minitomaatit.

1614538.jpg

1618675.jpg1618677.jpg

Basilikatkin ovat jo vaikka kuinka isoja:

1614530.jpg1614534.jpg

Päästäkseni vihdoin siihen pytikkään, Kata(pulti)n innostamana tein aamusella kotijuustoa, joka onnistukin aivan mainiosti. Rakastan tätä juustoa paitsi sen ihanan, raikkaan maun takia, ennen kaikkia siksi, että se on niin kaunista!

1618669.jpg

*) nimi ehkä muutettu