Mä kans! via Kukkis. En muuten joka viikko ole aivan näin kultturelli, joten tämä osui hyvään saumaan.
  
Koska olet viimeksi, tai oletko koskaan, käynyt (ja jos olet, niin mitä kävit katsomassa ja miksi):
  1. Oopperassa? Olisko Taikahuilu muutama vuosi takaperin? En ole mikään suuri oopperan ystävä, mutta tuttua teosta on kiva käydä katsomassa, varsinkin vapaalipulla (kun on tuttuja orkesterissa)... :) Helsingissä en koskaan ole käynyt uudessa oopperatalossa enkä muutenkaan harrasta suurten kaupunkien kalliita oopperaesityksiä.
  2. Teatterissa? Viime viikolla! Kävin katsomassa Välskärin kertomuksia ruotsiksi ja se oli muuten tosi hyvä! Käyn yleensäkin eniten ruotsinkielisessä teatterissa 1) laadun ja 2) kielikylvyn takia. Kaksikielisessä paikkakunnassa on kivaa kun on kaks kaikkea, myös teattereita!
  3. Galleriassa? Myös viime viikolla, näyttelyn avajaisissa.
  4. Museossa? Noin kuukausi sitten, uuden perusnäyttelyn avajaisissa.
  5. Baletissa? Nyt meni vaikeeks. Olen ylipäätään tainnut käydä baletissa vain kerran elämäni aikana, Moskovassa 80-luvulla, kun olin itse vasta teini. Olihan se hienoa, vaikka superperinteistä touhua. Sekä ooppera että baletti ovat maineeltaan kalliita eliittilajeja kulttuurin laajalla kentällä, ehkäpä osittain aiheesta?
Listalta puuttui konsertti! Siis klassisen muksiikin konsertti. Minusta tosiaan ooppera ja baletti ovat ylihinnoiteltuja (tavalliselle tallaajalle), ja konsertitkin kalliita. Käyn tosi mielelläni ja melko usein konsertissa, joskin täytyy myöntää, että ilmaisliput madaltavat kynnystä. Onneksi listalta puuttuivat myös elokuvat, koska silloin olisi paljastunut, etten juuri koskaan käy elokuvissa!

Edit 24.11. Olenkohan koskaan käyttänyt tällaista määrää huuto- ja kysymysmerkkejä samassa postauksessa???!!!!!