Meillä on makuuhuoneessa nyt uusi katto... (vrt entinen)

1388598.jpg

ja uusi seinänpätkä:

1388601.jpg

Tämän sanomalehdellä tapetoidun parin metrin seinänpätkän eteen tulevat puiset hyllyt, joiden eteen taas tulee lattiasta kattoon verhot (valitettavasti nettikuvastossa ei ole oikeaa väriä: kuvion väri on tämä, tausta vihertävän harmaa). Perjantaina meille saapuu tapetointi-iskuryhmä nro 1 (=äiti), jolloin makuuhuoneen iki-ihanat kohotapetit saanevat vihdoin kyytiä ja ensi viikon alussa, kun tilaamani verhokangas toivottavasti tulee, koko huoneessa on uusi ilme.

Etteivät uudet verhot tuntisi oloaan yksinäisiksi, hankin samaa kangasta (mutta eri väriä) myös vahakankaan, jonka myyjä onnistui myymään minulle vanhalla "tätä-on-koko-Suomessa-jäljellä-enää-6m-ja-valmistus-lopetettu" -kikalla:

1388614.jpg

Pystyn harvoin vastustamaan tulppaaneja ja näin kevään korvalla vielä vähemmän ruukkutulppaaneja, näistä tulen oikeasti joka päivä hirmu iloiseksi, tänäänkin oikein hihkaisin kun huomasin, että ekat kukat olivat auenneet!

1388606.jpg

Ja vielä yksi tämän päivän täysin turha mutta minua suuresti ilahduttanut kirpputorilöytö: pienet espressokupit, jotka sopivat oikein suloisesti erilaisten kirpparikuppien kokoelmaani (kuvassa kyllä näyttävät ihmeen muovisilta, vaikka ovat ihan ehtaa posliinia):

1388650.jpg

Jaa että minäkö materialisti? :-)