Onneksemme Itä-Suomen järvistä eivät lähteneet jäät vielä vapuksi, mistä johtuen isä ja äiti päättivät tulla meille (kun eivät siis olisi päässeet saareen). Säät suosivat kotiseutumatkailua, joten aurinkoisen pihamme lisäksi kävimme kävelemässä ja autoilemassakin lähiseuduilla.

Paikallista ITE-taidetta:
1524222.jpg

Merenrantapiknik:

1524241.jpg

Oman pihan iloja:

1524236.jpg

1524246.jpg

Koska sekä minulla että R:llä oli perjantaina lyhyt työpäivä, ehdimme tehdä yhdessä kaikenlaista kortinpeluusta ruoanlaiton (hirvikäristystä, nam!) kautta ihon kärtsäämiseen kevätauringossa. Tänä aamuna naapuri Itä-Suomesta soitti ja kertoi jäiden lähteneen, jolloin jo muutenkin lähtökuopissaan olleet vanhempani ampaisivat kahta nopeammin liikkeelle. Itse suuntasin puutarhaan ja sain helposti upotettua sinne 2/3 perjantaina puutarhamyymälästä raahaamastamme mullasta... :-)

1524228.jpg

Edellisiin kirjoituksiin on tullut kaikenlaisia kommentteja, joista osa on puolestaan kirvoittanut uusia kommentteja. Kaipa on vain hyvä että tätä lukevat erilaiset ihmiset, joilla on erilaisia käsityksiä asioista. Se, että jonkun mielestä pelkkä ihonväri tekee ihmisestä kauniin tai ruman, tai että oikeaa äitiyden tai isyyden onnea voisi tuottaa vain itse synnytetty lapsi, on minusta kummallista, kapeakatseista ja asenteellista, mutta uskottava kai on, että joku voi silti niinkin ajatella.