Loppuviikon yritän keskittyä tekemään töissä niin paljon, että voin hyvällä omallatunnolla jäädä lomalle. Iltaisin juoksen asioilla ja koitan ehtiä koota paitsi ajatukseni, jotain pientä ja mukavaa jouluksi. (Ajattelen tapani mukaan lähinnä ruokaa, koska suurimman osan lahjoista olen tehnyt itse tai hankkinut täältä taikka täältä). Lähden taas erinäisistä syistä Lappiin jouluksi, vaikka en erinäisistä muista syistä oikeastaan haluaisi lähteä minnekään. Tylsintä on se, että kolmansista erinäisistä syistä R ja minä tulemme viettämään joulun erillämme, ensimmäistä kertaa. Nyyh.

Viime viikon olen ollut melko kiireinen, olen käynyt töiden lisäksi mm. Tallinnassa ja hammaslääkärissä. Tänään meillä oli kuitenkin kiireetön ilta, kun kollega ja ystävä tuli viettämään peli-iltaa kanssamme. Vieraasta innostuneena kaivoin piparimuotit esiin ja tein tällaisia:

1142531.jpg1142535.jpg

Ruistaikinasta siis, lisukkeena munavoita. Njam! Ruistaikinasta tein myös pieniä sienipiiraita, joista tuli kyllä hyviä, mutta se niiden päälle laittamani kevytvuohenjuusto (mikä edes on kevytvuohi?) kyllä häviää maussa huomattavasti oikealle vuohikselle, en suosittele!

Yleisökysymys: Mikä eläin on muottikuvassa alimmaisena oikealla? (pellillä tällä muotilla tehtyjä elukoita on useita kappaleita eri puolilla)