Elämme jännittäviä aikoja; jos saamme pytyn perjantaina, muutamme lauantaina. Itse asiassa muutamme joka tapauksessa lauantaina, koska vuokrasin jo auton, ainakin siis viemme kaikki isommat tavarat. Yöksi ei oikein voi jäädä jos ei ole vessaa, mutta kaipa tuo kauan odotettu istuin sitten saapuu viimeistään maanantaina (jolloin siirryn tosin itse toiselle puolelle maapalloa, hupsis!).

Olen tänään pakannut melkein kaikki astiat ja ruuat, joten taidamme syödä enää vain uudessa asunnossa. Pakkaamatta on vielä miljoona asiaa, mm. kaikkien kaappien sisältö. Auts. Samoin ulkovarasto ja vintti. Auts. Niin, ja tietenkin kaikki vaatteet ynnä muut sellaiset, kylpyhuoneesta puhumattakaan.

Huomenna opetan viimeisen kerran kahteen viikkoon, mikä tuntuu täysin surrealistiselta. Vielä surrealistisemmalta tuntuu se, että kantaisimme tästä toistaiseksi aivan asutun näköisestä asunnosta kaikki tavarat pakattuina ulos lauantai-aamuna... varsinkin kun uusi asunto on toistaiseksi kuin pommin jäljiltä. Huomenna olisi tarkoitus saada uuteen makuuhuoneeseen ovi, jonka taakse saamme tavarat remonttipölyltä piiloon.

Koska ajattelen kaoottisesta tilanteesta huolimatta aina ruokaa, ostin tänään uuteen kotiin uuden kattilan ja suunnittelin jo etäisesti muuttajille ruokaa. Niin, ja ostin konetiskiainetta, koska meillä on nyt astianpesukone! Aika kauheita myrkkyjä vaan tuntuvat olevan nuo konetiskiaineet, ei tietoakaan ympäristömerkeistä. Sen lisäksi pelkään toistaiseksi koko konetta: en osaa täyttää sitä ja ensimmäinen siitä mieleeni tuleva sana on edelleen vesivahinko...

Ehkä tämä tästä.