En tajua, mitä tapahtui. Vaikka käytin kaiken itsehillintäni, palasin puutarhamyymälästä mukanani

näitä,
 E_dahlia_purple_gem.jpggladiolus_carneus.jpg


ja näitä...
lemmikki_pystykuva.jpgKehakukka_kelt_ja_oranssi.jpgFL202.jpg2601.jpg     

 21741.JPGsangria_stor.jpgcynoglossum-amabile-02.jpg
 

krassi57.jpg
Ylhäältä alas vasemmalta oikealle siis: dalia (Purple Gem), gladiolus (Carneus), lemmikki, kehäkukka (kaksi eri lajiketta), piiankieli, olkikukka, matala auringonkukka (Paquito Sangria), tiibetinkoirankieli (jestas mikä nimi!) ja köynnöskrassi. Lisäksi ostin juuripaakullisen kieloja.

Juu ei, ei minulla mitään puutarhakokemusta ole, innostuin vain pikkuisen... En myöskään ole vielä selvittänyt, haittaako taloyhtiössä ketään, jos "vähän muuttelen" jotain puutarhassa (tällä hetkellä se tosin näyttää siltä, ettei kukaan ole sitä erityisemmin hoitanut).

Olohuoneessamme on nyt siis entisten taimipöytäviritelmien lisäksi silityslaudallinen kukkasipuleita esikasvatuksessa ruukuissa ja parvekelaatikossa, sekä yksi myöhemmin ulos laitettava astiallinen rucolaa. Kukkien siemenet kylvän suoraan maahan, kunhan saan kukkapenkin möyrittyä ja hankittua (ja raahattua jollain menetelmällä kotiin) tarpeeksi multaa.

R oli vain hieman järkyttynyt lisääntyneestä taimimäärästä, mutta ilmoitti kyllä, että alkaa kuulemma vähitellen riittää...  tietäisipä miesparka, mitä kaikkea jätin ostamatta!