Olimme viikonloppuna Helsingissä ystävän syntymäpäiväjuhlissa. Mukavaa oli, mutta herran jestas sentään, miten väsynyt olin vielä maanantainakin! Biletimme lauantaina aamuviiteen (?) emmekä nukkuneet hirveän montaa tuntia, mutta että sen jälkeen pitää olla kaksi päivää ihan naatti!? (shit, onxtää joku ikäjuttu?)

Eilen, kun makasimme työpäivän jälkeen reporankoina sängyllä ja keskustelimme erään tuttavan lapsen ilmeisestä vähintäänkin lievästä nettipeliaddiktiosta, R totesi nähdäkseni aivan vakavalla naamalla, että "Meidän *****lla ei sitten ole kun muutama lelu ja niidenkin pitää olla sellaisia, jotka kehittävät jotain taitoja". Kun olin lakannut nauramasta (ja Rkin, koska hän itsekin repesi, kun tajusi, mitä oli juuri sanonut), R saattoi pyytää, etten bloggaisi tästä, mutta en voi olla siitä ihan varma, koska voihan olla, etten naurultani kuullut oikein 8).

Huomenna kiidän Rysseliin, jossa en surukseni tapaa sen paremmin Kataa kun Piilomajan emäntääkään (nyyh!), mutta pääsen ilokseni tapaamaan erästä entistä kollegaa, vaikkakin lyhyesti, koska ovat törpöt ladanneet päivämme täyteen työtä, yök!

Meillä ei ole viime aikoina siivottu eikä pesty pyykkiä, joten olohuone on hautautunut pyykkivuoreen ja muut huoneet pölyyn. Minua se ei onneksi haittaa, koska tulen olemaan lähiaikoina kotona hyvin vähän. Äsken raivasin kuitenkin keittiön pöydän ja huomasin, että sitä koristivat lehtikasojen ja muun sotkun seassa yhä myös viime viikkoiset ihanat tulppaanit, eivätkö olekin kauniita?!

R tuli pöydänraivausurakkani jälkeen keittiöön eikä kiinnittänyt valloittavaan kukka-asetelmaan mitään huomiota. Taidankin jättää sen siihen tuollaisenaan ihan kokeilumielessä - veikkaan nimittäin, että se on paikallaan vielä lauantaina, kun palaan kotiin :-)