Huh huh. Tämä viikko on lukukauden ehkä karsein. Uudet opiskelijat parveilevat varpusten tavoin pitkin kampusta, useimmiten eksyneehkön näköisinä. Me opettajat jännitämme, tuleeko kursseille tarpeeksi vai liikaa vai liian vähän opiskelijoita ja mietimme kauhulla, milloin ehdimme valmistautua opetukseen. Samalla opastamme, opastamme ja opastamme.

Ymmärrän oikein hyvin, ettei tämä lipaston terminologia opintosuorituksineen ja opintopisteineen avaudu ensikuulemalta, mutta kyllä se työstä käy selittää samaa asiaa jokaiselle erikseen, varsinkin kun muutakin hommaa olisi enemmän kuin tarpeeksi. Sivuaineen tasokoe oli tiistai-iltana, korjaamisessa meni seuraava yö. Tänään klo12 loppuu kurssi-ilmoittautuminen, joka meillä huippumodernisti sujuu netin välityksellä. Ja mitä tapahtuu tänään klo 11? No systeemi kaatuu tietenkin! Ilmoittautumissivun tämänhetkistä tekstiä Sivu ei ole käytettävissä ei kenenkään liene vaikea ymmärtää... Kääk. Toivottavasti jossain tapahtuu ihme. Pian.


P.S. Kuvia meidän hienosta, vastamaalatusta takasta luvassa, kunhan ehdin hankkia kameraan uudet patterit.
P.P.S. Jos lukijoiden joukossa on henkilöitä, jotka ovat jotenkin vastuussa ladattavien patterien huonosta laadusta, potkaiskaa itseänne sääreen!

EDIT klo 16.20 : Ihme ilmeisesti tapahtui, koska sivusto palasi henkiin sillä aikaa kun kävin ulkona hengittämässä rauhassa, jipii!