Haastoin itseni Meerin sivuilta löytämääni meemiin :

Luettele 5-10 tuotetta, joita sinulta löytyy AINA kotoasi. Mieluiten tiettyjä tuotemerkkejä, ettei mene perustuotteiden luettelemiseksi ("joo, mulla on aina sukkia ja hammasharja kotona"). Kerro myös lyhyesti, miksi juuri listaamasi tuotteet / tuotemerkit.

1.     Mama katkaravunmakuista nuudelikeittoa. Muut merkit eivät yleensä kelpaa, koska niissä ei ole yhtä tulinen mausteseos, lisäksi en syö lihaa joten tämä on ainoa maku, josta pidän.

2.      Rainbow kookosmaitoa : teen nuudelikeiton usein puoliksi kookosmaitoon, silloin tulisuus pehmenee juuri sopivaksi. Rainbow on halvinta ja ihan hyvää.

3.     Rainbow-wok pakastevihanneksia, jotka ovat tylsännäköisestä paketistaan huolimatta kaikkein parhaita vesikastanjoiden, pikkumaissien ja vihreitten herneenpalkojen takia. Myös saman sarjan itämaiset wokvihannekset on hyviä. Näitäkin meillä lipsahtaa usein nuudelssonin eli kookos-nuudelikeiton sekaan.

4.      Oliiviöljyä, joista Pirkka-neitsytoliiviöljy on tunnetusti hinta-laatusuhteeltaan parasta (olin muuten tiukasti tätä mieltä jo ennen hesarin vertailevaa tutkimusta !).

5.      Linnunsilmächiliä, jota käytän about kaikkiin ruokiin.

6.      Sieniä. Herkku- ja punikkitatteja, lampaankääpää ja keltavalmuskaa kuivattuna, kanttarelleja ja torvisieniä pakastimessa. (ai mistä ? itse poimittuja tietenkin ! no okei, aika suuri osa on oikeesti äidin, isän ja sedän anteliaisuutta, mutta jos ois aikaa ja auto niin kyllä mäkin paljon enemmän !)

7.      Vichy Novellea, mieluiten greipinmakuista. Tämä vähän hävettää, kun hanastakin tulee ihan juomakelpoista vettä.

8.      Katri Antellin Ruis Ruis –leipää, jota on pakko saada aamuisin paahdettuna kurkun ja tahkojuuston kanssa !

9.      Hyvää kahvia, yleensä Cellini tai Lavazza, espressojauhatusta, joka sopii mutteripannuuni.

10. Lisäys: Kanebon 38 astetta -ripsiväri eli ns. hautajaisripsari. Aivan ehdoton tuote, tätä en aio koskaan vaihtaa toiseen! Väriä tulee tarpeeksi ohut kerros, ei karise eikä tahraa, lähtee lämpimällä (ja vain lämpimällä) vedellä ilman meikinpoistoaineita. Kokeiltu on sateella, tuulella ja kaksissa hautajaisissa.

      Huh, tulipa mainostettua! ja listan alkuosa paljastaa tämänhetkisen ruokavalioni perustan... Kun R ei ole kotona, tulen useimmiten tosi myöhään sudennälkäisenä kotiin, ja nuudelsson on nopeaa ja hyvää... kookosmaito on epäterveellistä, tiedän, mutta en sentään sorru grilliruokaan!

     Lisälisäys: nää ihmeelliset koodit, joita ei toivottavasti enää näy mutta aikaisemmin näkyi Explorerilla, johtuu ilmeisesti luettelomerkeistä, joita IE ei ymmärrä. Minä kun käytän Mozillaa niin en huomannut.