§1    Ennen  kuin läksin lomalle, lähetin entisistä työtiloistani (siis niistä homevaurioisista) kopiointifirmaan laatikollisen mappeja, jotka kopiofirma pyhästi "homekopiointeihin erikoistuneena" lupasi "luonnollisesti" pitää koko prosessin ajan erillään uusista kopioista. Alkuperäiset mapit piti (koko ajan visusti erillään uusista) palauttaa hometaloon arkistointia varten. Valmiista työstä piti ilmoittaa minulle ennen mappien toimitusta. En saanut missään vaiheessa viestiä ko. firmalta, en myöskään sähköpostia. Kun palasin lomalta, työhuoneeseeni oli tuotu sekä uudet mapit että alkuperäiset.

§2   Koko viime vuoden vireillä ollut projekti siirtää kielistudio-multimedialuokka hometiloista muualle toteutettiin kesällä poissaollessani. Koska homeelle altistuneet henkilöt oireilevat kaikelle hometiloissa olleille materiaaleille, studio sijoitettiin eri rakennuksessa olevaan tietokoneluokkaan, jossa ohjelmistot piti siirtää ko luokan koneille ja hankkia tilaan uudet kalusteet. Kun palasin lomalta ja kävin testaamassa "uutta" studiota, oireilin heti, ja huomasin, että paitsi opettajanpöytää, myös kaikki tietokoneet oli tuotu suoraan hometiloista.

§3   Adoptiohakemustamme ei ehditty käsitellä elokuun ensimmäisessä adoptiolautakunnan kokouksessa. Se ei ole myöskään seuraavan kokouksen esityslistalla. Sitä seuraavan kokouksen ajankohta ei ole tiedossa, mutta lautakunnalla on kuulemma "kova ruuhka nyt".