Moon ollu suuressa maailmassa!

Venytetty työmatka Etelään sujui pääosin mukavasti, mitä nyt perjantai migreenikohtauksen kourissa... ensimmäisten 5 kokousminuutin jälkeen alkoivat näköhäiriöt ja kipukin ennätysvauhtia melkein saman tien. Oireita minulla oli kyllä ollut viime viikon mittaan melkein joka päivä, mutta kohtaus ei ollut tullut päälle, kun naukin tabun ajoissa. Olisi kuitenkin pitänyt kokemuksesta tietää, että jos ei lepää ja hoida/pode migreeniä kunnolla pois, se tulee aina takaisin. Onni onnettomuudessa oli se, että satuimme olemaan hotellissa: siirryin pimennettyyn hotellihuoneeseen heti aamusta ja makasin siellä tuskissani pää pyyhekasan sisällä iltaan saakka, jolloin jäljellä oli enää höntti olo (migreeniä sairastavat tietänevät, mitä tällä tarkoitan) ja taustakipu. Seuraavana päivänä istuin mukana kokouksessa, mutta koska en edelleenkään pystynyt lukemaan enkä oikein kestänyt valoa, kiedoin pääni elegantisti jättimäiseen huiviin niin, että päästäni jäi näkyvin valtavan mytyn alta vain nenä ja suu. Onneksi tunnen kaikki työryhmän jäsenet, joten oudohko, profeetallinen ulkomuotoni aiheutti vain pientä tyrskintää silloin tällöin.

Töiden mukana loppui sitten migreenikin, onneksi. Sunnuntaina kävin joulushoppailemassa, joskaan en shopannut juuri mitään. Kaikki oli kamalan kallista tai tyhjänpäiväistä, ihmisiäkin oli aivan liikaa. Seura sen sijaan oli hyvää ja mikäs sen mukavampaa!

Hyvään seuraan liittyen tapasin myös isäni ja veljeni, joista ensimmäinen oli juuri törkeästi ryöstetty pankkiautomaatilla. Patistettuna isä teki vastentahtoisesti rikosilmoituksen, ja yllättäen se jopa kannatti: konna saatiin kiinni samana päivänä, ja koska kyseessä oli avovankilasta (sitä, tarkoitan niitä on liikkeellä!?) karkureissulla oleva kriminaali, valtio korvaa kolttosen.

Otsikko viittaa kaikkissa viikonlopun kohteissa vallinneeseen säätilaan. Näyttää pahasti siltä, ettemme pääse jouluksi kotiin, saareen kun ei talvella pääse jos
ei järvi jäädy. :(

Näyttää muuten siltä, ettei blogini tekstiosa edelleenkään näy, ellei klikkaa otsikkoa tai joulukuuta arkistosta auki. Mistähän sekin johtuu?