Jes! Kevään merkkejä ilmassa! Aurinkolasit oli pakko kaivaa esiin, muuten ei valkohankien hohteeseen ole menemistä näillä silmillä. Töihin tullessani huomasin, että kävelytiellä on jo auringon reikäisiksi sulattamia jääreunuksia tummien kohtien ympärillä!!

Mikä parasta, olen palannut KOTIIN!!! Ja mikä vielä parempaa, myös R on kotona! Tänä aamuna en olisi voinut ilahtua mistään enemmän kuin siitä, että löysin R:n vierestäni tuhisemasta. Siitä tuli jo pikkuisen huono omatunto, että sain pian nousta kahvintuoksuun ja valmiin aamupalapöydän ääreen, olisinhan minäkin (kai) voinut nousta... :) Yhdessä tuumimme, että saa olla viimeinen kerta, kun hän lähtee näin kauas töihin, tullaan sitten toimeen vaikka taas pelkällä minun palkallani.

Toivoakseni sairaslomat ovat nyt tämän kevään osalta ohi. Aloitan opetuksen huomenna, itse asiassa olen jo ihan innoissani (muuten, paitsi että on kyllä aikamoinen homma repiä materiaalit tyhjästä kun en voinut ottaa mitään mukaani edellisestä työhuoneesta, reagoin nyt kaikelle, mikä tulee koko rakennuksesta), vihdoin pääsen tositoimiin!