1241172847_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Säikähdin viime viikolla, että apua, mähän joudun olemaan vapun yksin kotona! Siispä päätin lähteä Helsinkiin ja olla olevinani ihminen, jolla on ystäviä, joiden luona viettää vappua. Ei sillä, että kukaan olisi kutsunut tai mitään, mutta kyllä ne varmaan mua kaipas. Hirveesti. No, ihan näin tässä ei sitten käynyt.

Jospalassa on vietetty vappuviikkoa seuraavanlaisella reseptillä:

1) Hermoillaan ma-ti välinen yö melkein aamuun saakka sitä, putoaako lentokone vai iskeekö maanjäristys, sikainfluenssa tai sars.

2) Mennään silti kahdeksaksi töihin tiistaiaamuna. Jatketaan töitä tauotta iltayhdeksään. Stressaannutaan kasaantuvista töistä.

3) Sen sijaan, että nukuttaisiin kunnon yöunet, valvotaan tiistainakin aamukahteen. Stressaannutaan lisää.

4) Mennään keskiviikkona taas heti aamusta töihin, jossa puurretaan vielä stressaantuneempana iltaseitsemään. Rupatellaan ystävän kanssa yli yhteen yöllä ja innostutaan sen jälkeen valvomaan aamuneljään tekstaillen ja sähköpostitellen Chileen, kun vihdoin saatiin yhteys pelaamaan.

5) Joudutaan työaiheiseen paniikkiin ja perutaan vappu.

En siis lähtenytkään mihinkään vapun viettoon vaan nukuin peräti kahdeksaan ja olin päivän töissä (hyvin hiljaisella) yliopistolla, jossa sainkin jonkunmoisen kasan töitä tehtyä pois alta. Sitten alkoi silmää luppasta siihen malliin, että päätin lähteä kotiin. Matkalla kuorrutin luuserivappufiilikseni ostamalla henkilöstöravintolasta mukaan yhden munkin ja pullon simaa. Sitten ajoin kaupunkiin ja yritin saada muutaman asian hoidettua, mutten saanut, koska ahdistuin ihmismäärästä. Oli pakko päästä jonnekin rauhoittumaan, joten menin luovuttamaan verta.

Nyt olo on sellainen, että minut saisi puhaltamalla nurin, joten taidankin tästä ryhtyä päikkäreille, ennen kuin kaadun vahingossa (ja sen tietää, mitä seuraa, kun menee päikkäreille iltakuudelta... No, torjun tässä varmaan ovelasti tulevaa jet lagia sekoittamalla ajantajuni kokonaan :-)). [R, jos luet tätä niin skypetä mut hereille jossain vaiheessa!]

Hauskaa vappua kaikille teille, jotka jaksatte olla hereillä!

Nämä tulppaanit muuten istutin maaliskuussa (!!)!

1241172724_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

EDIT 1.9. Resepti jatkuu niin, että valvotaan loppujen lopuksi vappuattonakin aamuneljään, kun skypeyhteyskin pelittää...