Arvatkaa kuka istuu kotisohvalla polkkaamassa??? Olemme siirtyneet 2000-luvulle, meillä on nettiyhteys!!! Ei tämä tietenkään toimi niinkuin piti (meillä on nyt ns. langaton yhteys langalla), mutta toimii kuitenkin. Jes!

Kävin juuri näyttelyn avajaisissa, joissa musiikkiesitykset olivat ihan kivoja ja itse näyttelykin hieno (pitää mennä uudestaan ajan kanssa), mutta parasta tietenkin tarjoilu ja seura (joka oli suorastaan erinomaista). Tällaisen työviikon loppupuolella olin niin aivokuollut jo valmiiksi, etten tarvinnut kahta lasia enempää viiniä.
Edes hajuvesillä kyllästetty ilmatila ei pystynyt pilaamaan iltaa. Nousuhumala on joskus autuas tila!

Kun palasin kotiin, armaani ruokki minut (tuore pinaatti on huippuhyvää, ja kun siihen lisää avokadoa, oliiviöljyssä paahdettuja seesaminsiemeniä (öljyineen) ja vähän sitruunaa, niin nautinto on täydellinen!), pussasi ja meni itse nukkumaan. Vaikka mieleni tekisi tehdä vielä salaa pinaatti-homejustopastaa, aion seuraavaksi pestä hampaat ja rynnätä pussailemaan armastani, ellei hän ole jo täysin urveessa.

Päivän ruokainspiraatioista kiitos kuuluu alunperin Hannelille Järvenpäästä.Äkkiä torille ostamaan pinaattia, nyt sitä vielä saa!