Työni parhaita puolia ovat itsenäisyys ja mahdollisuus suunnitella omat aikataulut joustavasti (melkein) kenenkään naputtamatta ajankäytöstäni. Tähän asti olen ajatellut, että työminäni on jakautunut varsin sopuisasti kahtia: luova ja innokas opettajaminä sulassa sovussa järjestelmällisen ja järkevän sihteeri-hallintotyön tekijäminän kanssa. Tällä viikolla "joku" oli kuitenkin vähän mokaillut. Tehtyäni viikonlopunkin töitä melkein vuorokauden ympäri tajusin kauhukseni eilen, että itse itseni päälle kasaama työvuori luhistuu jokseenkin vääjäämättä päälleni maanantain ja torstain välisenä aikana ilman, että voi tehdä asialle mitään muuta kun kirota. Itseäni.

1) Keväisen kaukomatkan takia jouduin siirtelemään kahden viikon opetusta jonnekin. Minne keksin siirtää tunnit? SAMALLE (=tälle) viikolle kaikki ylimääräiset tunnit niin, että pidän tällä viikolla miljoona ylimääräistä tuntia putkeen.

2) Otin suuressa viisaudessani myös sivutyönä yhden kurssin, joka on iltatyötä. Milloin järjestetään kurssin alkuun sijoittuva tasokoe? Tietenkin tällä viikolla (valvon sitä parhaillani*). Milloin olen luvannut tulokset? Huomenna! Haloo??!!

3) Erään kurssin rästitentti jäi pitämättä ennen joulua. Milloin se pidetään? Tällä viikolla tietenkin! Milloin sen tulosten pitää olla ilmoitustaululla? No totta kai perjantaihin mennessä, kun itse menin sellaista lupaamaan! Tsiisös!

4) Sopu loppui nyt. Sihteeriminäni on täten erotettu!

P.S. Myös atk-tukihenkilöminäni on erotettu: eilen puoleen yöhön asti valmistelemani historian luento osoittautui tänä aamuna "korruptoituneeksi" tiedostoksi. Ei, varmuuskopiota ei ole. Tietenkään. (mutta printti on -eikun naputtelemaan koko hela p***a uudelleen!)

*) Mitä kannattaisi tehdä, ennen kuin menee valvomaan kolmen tunnin tenttiä? Käydä vessassa! T. nimimerkki Kupla otsassa & keltaiset silmänmunat

EDIT klo 21.39 Onko hyvä idea vetää yliväsyneenä kokeita korjatessa kalsarikännit? Toistaisssekshi olen sitä mieltä että ON!