1307537.jpg

Aurinko paistaa! Tai siis on kyllä jo laskemassa nyt, mutta on paistanut koko päivän!

Hassua, talvi tuli vasta muutama viikko sitten ja nyt onkin sitten yhtäkkiä kevät. Muuten keväisin on mukavaa, mutta joudun pitämään aurinkolaseja lähes hysteerisesti, etten joutuisi migreenin kouriin, ja koska eräskin migreenikohtaus tammikuussa kesti viikon (miettikää: viikon!), pelkään sitä vielä hysteerisemmin kun ennen.

Viime viikko oli kamalaa haipakkaa aamusta iltaan. Sama meno jatkui viikonloppuna työmatkalla (jonka aikana onneksi ehdin hyvässä seurassa nautitun bliniaterian kautta jakamaan tunteita ja viinipullon ystävän kanssa), jossa oli lisäksi se huono puoli että olin myöhään sunnuntai-iltana kotiin palatessani aivan töööööööööt. Myös tällä viikolla on juostava pää kolmantena jalkana joka päivä, mutta sitten, ah sitten koittaa opetuksesta vapaa viikko.

Opetuksesta vapaa (tai periodien välinen, miten nyt kukakin asian ilmaisee) viikko ei minun kohdallani suinkaan eikä lainkaan tarkoita lomaviikkoa, mutta helpottaa kummasti kun yhden viikon ajan saa keskittyä niihin hommiin, jotka yleensä tulee tehtyä iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Juuri nyt jaksan enää vain ihmetellä ihmettelemästä päästyäni, miten ihmeessä selvisimme ennen ilman näitä väliviikkoja?

Jestas, mites tästä tuli näin viikkopainotteista?