Kuvaileminen jatkuu… Eilen iltapäivällä otin nämä kaksi kuvaa sillan eri puolilta. Uskomaton ero, taivaskin on aivan eri värinen, vaikka kuvaushetkellä on eroa vain muutama minuutti! Vasemmanpuoleinen kuva on paikasta, jonka lähettyvillä on sähkölaitoksen vedenpäästö(?)putki, joka ilmeisesti lämmittää koko lahtea. Oikeanpuoleinen kuva on työhuoneeni ikkunasta avautuva näkymä: lahdella on nyt kirjoitushetkellä 11 pilkkijää.(ja työhuoneessa yksi, haukotus! nukuin todella huonosti)

72417.jpg  72419.jpg

Jos jollakulla on hyviä chilinkasvatusneuvoja, ne voi jättää kommenttilootaani! Ja jos joku teistä haluaa itselleen chilipensaan (vaihtoehtoina kaksi melko tulista lajiketta), minulla on niitä ainakin 7 ylimääräistä…

72425.jpg  72427.jpg

Kukas sitä ruotsia halusikaan oppia? Salanimi? Jos teillä on pesukone vessassa, niin ruotsinkielisillä magneettisanoilla saa ajan kulumaan mukavasti silloinkin, kun ei ehtinyt kaapata kirjaa tai sudokua mukaan. (Ruotsin sanakirja löytyy tarvittaessa meillä yskänlääkkeen ja pumpulin välistä.) Pahoittelut huonosta kuvan laadusta, tuota kameraa pitää vielä vähän opetella, varsinkin hämäräkuvausta..

72433.jpg

Oikeasti olen siis töissä ja etsin juuri materiaalia Belle époque'ista:

72852.jpg

Hauskaa vappua kaikille!

P.S. Tilasin juuri kameran Saksasta, hups!