Olen ollut melkein kaksi viikkoa lomalla ja ilmeisesti onnistunut sinä aikana deletoimaan aivoni.

1)Viime viikonloppuna tulin käymään kotiin (koska meille tuli vieraita ja ajattelin, että ehkä pitäisi itsekin sitten olla täällä) pariksi päiväksi. Olin kuitenkin jo keväällä luvannut palata Itään täksi viikoksi, koska siellä on puolestaan käymässä kaukana maapallon toisella puolella asuvia läheisiä. Seuraavan viikon lopulla alkavat sitten kesätyöt. Jotenkin olin mielessäni onnistunut sekoittamaan nämä viikot keskenään niin, että yhtäkkiä kuvittelin, että lähden ensin itään tiistaina vain rynnätäkseni sieltä sitten erittäin hankalasti suoraan töihin toiselle puolen Suomea jo torstaina, mikä olisi erittäin epäkätevää, koska mukaan tarvittavat varusteet näissä paikoissa ovat totaalisen erilaiset ja molempiin suuntiin on junanvaihtoja minimissään kolme. Siinä vaiheessa, kun olin jo kauhuissani perumassa kaikkea ja suututtamassa lauman ihmisiä, tajusin onnekseni, että näiden kahden matkan välillä onkin reilu viikko, ja vieläpä lomaviikko!! Ihanaa, että joskus sekoilustakin on hyötyä.

2) Em. kesätöihin liittyen minun piti käydä printtaamassa eräs tärkeä dokumentti töissä (kotona on kyllä tämä kone ja printterikin, mutta se kone, jonka kanssa printteri kommunikoi, on R:n mukana). Kuinka ollakaan, en muistanut enää oman koneeni salasanaa! Käytän yleensä kiertävä salasana -menetelmää ja muistin vain vaihtaneeni salasanan (sadannen muistutusmeilin jälkeen) juuri ennen lomalle lähtöä, ettei salasana loman aikana lukkiutuisi. Kävin läpi kaikki salasanani, mutta turhaan, ja kone lukkiutui, kun yritin liian monta kertaa. Kello oli kymmentä vaille neljä ja atk-keskuksessa oli töissä tasan yksi ihminen, (se viimeinen, kun olimme keskusneidin kanssa käyneet kaikki muut jo läpi) jonka yhytin juuri, kun hän oli menossa ovesta ulos. Sain uuden salasanan, mutta se ei toiminut, mitä (kesä)työntekijä itsekin uskalsi pelätä, kun ei ollut ihan varma, osaako. Mrrr!

Onneksi sentään bonuslomaviikko pelasti illalla tunnelman ja siitä riemusta päätinkin jäädä vielä yhdeksi päiväksi kotiin. Kukkien hoitaja on poistunut Ameriikkaan, joten roudasin kukat ulos, naapurin mummo ja pappa varmaan suostuvat katsomaan vähän perään. Näin maitokärrystä tuli liikkuva puutarha:

1693687.jpg

Tomaatit ovat jo näin isoja!

1693698.jpg

Raahasin kaikki huonekasvit ulos, osan ripustin amppeleissa puuhun, osan junttasin maahan. Ulkopöydän ympärillä on nyt aika soma, vihreä keidas:

1693694.jpg

Toivottavasti tämä sisäkäsvatettu köynnöskin jo pärjäilee ulkona:
1693699.jpg

Heinäkuun bonuksena jospan muotibloggausosio:

Tämmöisen, alunperin R:n ideoiman hupparin tilasin netistä. Vatsa(makkara)n kokoa voisi toki vielä pienentää, mutta ehkä viesti menee perille näinkin...? :-) Selän teksti : TOIVOTTU ÄITI. Olen toistaiseksi pitänyt tätä vain kotona, enkä varmaan pidäkään sitä muualla ennen kuin h-hetki koittaa.

1689050.jpg


Tätä aina rakastamaani kangasta löysin yllättäen alennusmyynnistä, piirsin siitä klassikkolinjaisen mekon, jonka supertaitava äitini ompeli minulle kesäkuun lopun juhliin.

1689060.jpg
 
Tänään siirryn taas vähäksi aikaa korpeen, aurinkoista heinäkuuta kaikille!

1693705.jpg