Vieläkin ollaan kipeinä molemmat, mutta sentään jollain tavalla jalkeilla edes osan päivää. R on voittanut keskinäisen kuume-kilpailumme (39 asteella, mutta mullahan ei ikinä kuume nouse kovin ylös), minä olen ollut päivisin täynnä räkää ja yskää, iltaisin siirryn kylmähorkkaan ja yöksi nousee kuume.  Tänään hengittäminen on ollut helpompaa, nenäkään ei ole enää niin tukossa, tiedä sitten kumpi auttoi enemmän, sarvikuonokannu vai astmalääke.

Eilen oli taloyhtiön talkoopäivä. Osallistujia 0 kpl, enkä laske nyt meitä, jotka olimme molemmat kuumeessa: siitä huolimatta teimme vähän pihahommia ja R paikkasi kellarin lattian. Tein talkoita varten 8 litraa simaa, joten nyt sitä on, itse olimme eilen teelinjalla.

Selkä ja niska on muusina liiasta makaamisesta (jos joskus joudun kroonikko-osastolle makaamaan vuosiksi, luvatkaa pumpata mut täyteen lihasrelaksanttia ja kipulääkkeitä!), lisäksi kaikkia lihaksia edelleen särkee koko ajan. Ja päätä.

Kävin kaupassa ja meinasin ostaa heräteostoksena koiralehden (meillä, tai siis jos ihan totta puhutaan niin mulla, on koirakuume), mutta tulin toisiin ajatuksiin nähtyäni kannen puffitekstin: Testissä kakkapussit.

Semmoista.

EDIT: Olisi tietenkin pitänyt arvata myös, että Sarkozy voittaa ne pirun (hups, tarkoitin tietenkin presidentin) vaalit.