Nyt, kun uuden uutukainen vuodatus vihdoin toimii (?), pääsin minäkin tutkimaan sen ihmeellisyyksiä. Tässä näyttäisi olevan monia hyviä puolia: kategorioita voi nyt laittaa useampia samalle kirjoitukselle, kuvien kokoa voi vaihdella ja blogin hallinnointi on suht vaivatonta (kun vain tajuaa, mistä kaikki entiset toiminnot löytyvät). Blogiin voi lisätä näköjään myös uusia sivuja, joten lisäsin sivun, jossa kerrotaan adoptioprosessimme historiaa, jos vaikka joku uusi lukija tänne eksyy, eikä jaksa lukea kaikkea läpi. Uudelle sivulle on linkki tuossa vasemmassa sivupalkissa (alimmainen laatikko "sivut"). Siirtäisin sen kyllä mielelläni ylemmäs, jos vain tietäisin, miten...

Kävimme tänään pitkällä lenkillä R:n kanssa. Oikeastaan kyseessä oli enemmän eväsretki kuin lenkki, mutta kävelimme kuitenkin aika pitkälle. Pakkasta oli vain muutama aste ja lunta satoi niin, ettei välillä pystynyt näkemään eteensä kymmentä metriä edemmäs. Eväänä meillä oli paitsi perinteinen termospullollinen kaakaota, myös pari herkkuleipää, mandariineja ja suklaata. Nam.

Rannassa ihmettelin samaa, mitä jo viime viikolla, kun pakkaset alkoivat: pilkkimiehiä ja muita jäällä kulkijoita riittää, vaikka rannat ovat vielä sulat! En tajua, miten ihmiset voivat olla noin varomattomia! Alla eräs pöhkö, joka pyöräili jäällä aivan evästaukopaikkamme tuntumassa (huomaa sula ranta vieressä):

 

Matkallamme ohitimme myös sarjan tuuliviirejä, joiden perusteella tuulen suuntaa on kyllä tässä tapauksessa aika vaikea määritellä :-)

AAArgh... esikatselu ei näköjään toimi, ja kun julkaisin tämän, kaikki laatikot näyttävät pomppineen minne sattuu, linkit eivät toimi... Taitaa olla vielä uudella vuodatuksella vähän lastentauteja!

Kertokaapa, näkyykö tämä teille oikein?