Huh, anoppi has left the building! Oltuaan hetken jo lähes hysteerinen tunnelma on nyt erittäin vapautunut.

Tänään stressasin ja surin anoppia, juhannusjärjestelyitä, R:n ja omia työasioita ja muutamaa muuta vaikeasti määriteltävää solmukohtaa niin, että kohdistin ensin vihani K-raudan lähes viattomaan myyjään ja päädyin lopulta hautausmaalle (!) nyyhkimään surkeaa kohtaloani. Alamme olla molemmat selkeästi loman tarpeessa: stressikäyrä on korkealla, hermostumme pienistä ja riitelemme. Onneksi sovimme riidat yleensä pian ja lepymme nopeasti. Silti ärsyttää, eihän me olla tällaisia joka asiasta hermostujia? Eihän?

Onneksi sain purkaa tuntojani puhelimessa (kiitosta vaan H de J!) parin tunnin ajan (enkä edes omaan laskuuni, heh) ja suunnata raivoni ja turhautumiseni fyysiseen tekemiseen: raappasin puhtaaksi ja öljysin kirpparilta löytämäni hienon puulaatikon. Sikäli kun kuvasta ei saa selvää, laatikon kyljessä lukee: O/Y HARTWALL A/B OMISTAA LAATIKON, VÄÄRINKÄYTTÄMISESTÄ SYYTE, toisella puolella samma på svenska. R on (oli?) sitä mieltä, että maksoin tästä aivan liikaa (20e), itse tuumaan etten olisi mistään löytänyt tämän hienompaa tarpeeksi suurta ja tukevaa tarjotinta, jolla kannan puutarhaan aamiais-, lounas- tai illallisvermeet.

674283.jpg674281.jpg

Huomenna on viimeinen työpäivä, jonka tavoitteena on työhuoneen siivoaminen (valitettavasti ei mikään pikkujuttu...) ja listan laatiminen elokuulle jäävistä töistä. Illalla menen kulttuuririentoon ja torstai-aamuna suuntaamme kohti muita maisemia, seuraavalla viikolla jopa hetkeksi kohti muuta maata. Bloggauksessa saattaa siis esiintyä taukoja.

Koska nyt on kesäkuu ja uudet perunat kohta ihanimmillaan, kehotankin teitä kaikkia tekemään perunasalaattia, syömään sitä hyvässä seurassa, pelaamaan seurapelejä, viettämään aikaa rakkaimpienne kanssa ja nauttimaan kesästä! 

674277.jpg

Hyvää juhannusta rakkaat lukijat!