Mikä näistä ei ole tositarina?

A) Henkilö on työpaikallaan ja tekee työtään keskittyneesti, samalla rekisteröiden kuin taustalla kaksi asiaa: tarvitsen asian x tarvikevarastosta ja minulla on pissahätä. Hän kävelee ajatuksissaan tarvikevarastoon, vetää housut kinttuihin ja kumartuu... ja tajuaa samalla hetkellä olevansa väärässä huoneessa, kiskoo äkkiä housut ylös ja toteaa suureksi helpotuksekseen, ettei varastossa ole muita.

B) Henkilö on työpaikallaan ja soittaa lankapuhelimella. Jostain syystä puhelin ei toimi: valintaääni ei lakkaa kuulumasta. Lopulta henkilö ymmärtää vian olevan siinä, että vaikka hänellä on luuri kädessään, hän on näppäillyt numerot tietokoneen numeronäppäimillä.

C) Henkilö, joka ei käytä tekstiviestejä kirjoittaessaan automaattista tekstinsyöttöä, kirjoittaa tietokoneella ja ihmettelee, että näppäimistö toimii oudosti: kun hän haluaa kirjoittaa minä ruudulla lukee mgggmmaaaaa... kunnes tajuaa kirjoittavansa ikäänkuin kirjoittaisi tddjjpppptgggtttgggddpppptgggaaaaa...

D) Opetusalalla oleva henkilö menee väärään luokkaan, aloittaa opetuksen ja huomaa vasta yli puolen tunnin jälkeen olevansa väärässä paikassa - yksikään opiskelija ei kuitenkaan missään vaiheessa sano asiasta mitään.

E) Juuri viikonloppureissulta palannut henkilö on kaupan kassalla. Puoliso menee edeltä pakkaamaan tavaroita, jolloin henkilö kiskaisee laukustaan hänelle kangaskassin ja heittää sen valmiiksi tavaroiden perään hihnalle... vain huomatakseen ilmalennon aikana tarttuneensa kauppakassin sijasta laukussa matkan jäljiltä olleisiin (likaisiin) alushousuihin...