Lauantai-illan ratoksi lisään tänne vielä pienen takautuvan kuvakavalkadin. Siirryimme Suomeen palattuamme elokuussa suorinta tietä Itä-Suomeen, jonne sopivasti saapui samaan aikaan myös kesä:

P8140014

P8150034

Loppukesän satoa saattoi korjata niin marja- kun sienimetsästäkin (nämä marjat tosin noukittiin puutarhasta). Olen aina arvostanut Suomen puhdasta luontoa ja upeita luonnon antimia, mutta Chilen saasteiden jälkeen arvostan niitä vielä enemmän. Tämä on totisesti rikkautta, jollaiseen kaikkialla maailmassa ei ole mahdollisuutta.

P8130010

P8150031

P8070284

Järvivesi oli ihanan lämmintä ja uitua tuli joka päivä ilman saunaakin. Soutamisesta tuli tietenkin ensin rakot käsiin, mutta niinhän mulle käy joka kesä...

P8070267

Ymmärtänette, että paluu kaupunkiarkeen vähän kirpaisi... !

Toisaalta on ihanaa olla kotona. Tosin vieläkin aamuisin hämmästyn pikkuisen, kun vessan hanasta tulee lämmintä vettä. Vessapaperit  taas meinaan heittää edelleen automaattisesti roskikseen (eikä pönttöön, mikä oli ankarasti kielletty Etelä-Amerikassa (ja tsiljoonassa muussakin paikassa)). Mutta omassa keittössä on kyllä ollut ihana riehua! :)