Koska blogimaailma ainakin osittain hylkii sanaa meemi, käytän nyt poliittisesti korrektisti sanaa kiertis sen tilalla (yrittäkää unohtaa, että sana me... hups tarkoitan SE sana kuitenkin esiintyi tuossa lauseen alussa!).

Tämän [käytä jompaa kumpaa sanaa yksikön genetiivissä] nappasin ainakin mediaopelta ja joltain muultakin (pätkii, pätkii...), ja räpsin sitten eilen illalla kotoa joka ikkunasta kuvan.

Yksi ongelma minulla tämän kanssa on: miten tiedän, mihin ilmansuuntaan ne ikkunat on? Miellä ei ole kompassia, enkä kuulu niihin ihmisiin, jotka mystisesti tietävät aina, missä ilmansuunnat ovat. Minä en erota edes vasenta ja oikeaa toisistaan muuten kun joka kerta erikseen miettimällä! (mutta sepäs suojeleekin minua dementoitumiselta, hahhahhaa ja lällällää!) Tiedän vain, että keittiön ikkuna nro 2 on kai itään päin koska siitä paistaa sisään aamuaurinko (eikös se näin mennyt?).Tätä hypoteesiä vahvistaa se, että meri on vastakkaisella suunnalla ja sen takana Ruotsi, joka nyt ainaskin on lännessä. Ennen vanhaan koti-kotona tiesin aina ilmansuunnat, koska asuimme aivan itärajalla ja Venäjän sunnassa oli tietenkin itä. Tiedän, tämä logiikka ontuu.

Tässä siis keittön ikkuna nro 1 pihalle ja nro 2 sinne itään(?):
79802.jpg79797.jpg

Olohuoneessakin on kaksi ikkunaa, toinen itään (?) ja toinen jonnekin muualle.. Vasemmanpuo oikeanpuoleisessa näkisitte äärimmäisenä vas …oikealla (olen oikeasti näin törppö!) myös merinäköalamme, jos ei tossa ois noita puita edessä (vaikka oikeastaan meren nähdäkseen pitäis kyllä tunkeä pää ikkunasta ulos ja kurotella):


79798.jpg79800.jpg

Makuuhuoneen ikkuna on sisäpihalle, samaan suuntaan kun keittiön nro 1.

79801.jpg

Niin että ei me missään maalla asuta, mutta onhan tämä pikkukaupunki. Onkohan tämä edes kiinnostavaa?

P.S. Oikea-vasen -vammani on kukkinut rehevänä aina, mutta toimiessani matkaoppaana se riistäytyi kokonaan käsistä: Tässä vasemmalla näette kaupungintalon... (*kaikki katsovat väärään suuntaan*) anteeksi, tarkoitan oikealla.. Myös kuljettajat kiristelivät hampaitaan, koska annoin heille ajo-ohjeet toisesta suupielestä. Mutta U-käännökset 50 hlön bussilla kaupunkien keskustoissa hallitsen kolmella kielellä!