Voi vietävä mikä päänsärky koko päivän!

Läksin töistä kahden jälkeen ja tulin kotiin vaatimaan parantavaa kasvohierontaa, jota armas R antoikin, ja joka vähän helpotti. Sen jälkeen nukuin pari tuntia, mutta herätessäni alkoi
taas jyskyttää. Nyt särky ei ole enää hakkaavaa laatua, mutta jomottaa kummiskin sen verran, etten lähtenyt uintitekniikkakurssille, vaikka olen odottanut sitä kuin kuuta nousevaa.

Unen keskellä ärryin, kun kuulin R:n vastavan (työ)puhelimeeni ja sanovan, että olen parhaillaan nukkumassa... Eikö se nyt olis voinu sanoa vaan, etten ole tavattavissa? Miehet!

Hassua horteisessa nukkumisessani oli se, että yritin pariinkin kertaan katsoa kelloa näytön oikeasta alareunasta, ja ihmettelin, miksei se siellä näy. Meistä ihmisistä puuttuu monta kätevää toimintoa! Vähän samaan tyyliin sain taannoin huomata käyttäväni kenties liikaa kännykkää (tämä tapahtui ennen automaattista tekstinsyöttöä) kun kirjoitin koneella puhtaaksi jotain ja ihmettelin, kun näytölle tuli vain käsittämättömästi samaa kirjainta monta peräkkäin; olin hakannut samaa näppäintä monta kertaa aivan kun kirjoittaisin tekstaria! En edes ollut tajunnut sisäistäneeni noin tarkkaan, minkä kirjaimen 'alla' jokainen kirjain on.

Asuntokaupatkin junnaavat. Tämän asunnon kylppäristä löytyi yhdestä kohtaa kosteutta, ja nyt tutkitaan, mistä se on tullut ja onko se aiheuttanut hometta tms (mitä en kyllä usko, eikä onneksi uskonut kuntokartoittajakaan). Tässä tilanteessa olemme silti keskeyttäneet kaupanteon kokonaan, ja katselemme myös muita vaihtoehtoja... Olisiko sittenkin järkevämpää ostaa mummonmöki maalta ja auto? Tosin minun pitäisi sitten ajaa ajokortti, mikä ei niin hirveästi houkuta. Valitettavasti tosiasia on se, ettemme saa tämän asunnon hinnalla (tää ois halpa) tältä seudulta muuta kuin yksiön, jonne taas emme saisi adoptiolupaa :(, joten meidän on pakko joko ostaa joku muu kämppä sikakalliilla (=megalainalla) tai sitten tämä sillä riskillä, että kosteusvaurion korjaaminen tulee sekin kalliiksi.

Tilanne ei taida miettimällä muuttua, joten taidan vaipua taas horisontaaliin ja kipata lisää teetä sisääni.