Kylläpäs taas kerran vätystää aivan hirveästi. Pitkä päivä töissä, sitten pakko juosta kaupungissa asioilla ja illalla vielä kotona työntekoa. Onneksi älysin jossain vaiheessa lopettaa ja siirtyä R:n kehoituksesta kylpyammeeseen aikakauslehden ja viinilasin kanssa!

Miten viikot on yhtäkkiä sellaisia, että ensin on maanantai, sitten neljä päivää koomaa ja sitten onkin jo perjantai-ilta? Tällä viikolla tosin
oli poikkeuksellisesti myös tiistai  ja hauskaa iltaohjelmaa, ostimme jopa taidetta :-)!!

Muita mielenkiintoisia asioita: tietokone kaatui, suorastaan vajosi koomaan, eikä enää tiitteröitynyt vaikka R teki mitä. Formatoitiin siis, ja siinä puuhassa hävisi sitten ihan kaikki mitä siellä oli. Suurin osa tietysti jotain arvotonta sälää, mutta myös esim kaikki valokuvat :-(.
(Päätimmekin saman tien, että pitänee lähteä uudestaan maailmanmatkoille, että saadaan uudet kuvat tilalle! Mikäs meitä lapsettomia pidättelisi... jos jollain on rahoittava taho mielessä, kertokaa toki!)

Mitä kaikkea muuten käydään läpi, kun potilas kotiutetaan sairaalasta [sydänleikkauksen jälkeen]? Jos tiedätte, kertokaa! Olen itse ollut kerran leikkauksessa, enkä muista, että kukaan olisi sanonut kotiinlähtötilanteessa yhtään mitään muuta, kun että nyt saat mennä, minkä jälkeen vain hain omat vaatteeni jostain ja häivyin. Tuli nimittäin taas tulkkauskeikka sairaalaan, eikä tuo lääketieteen sanasto, arkinenkaan sellainen, ole edelleenkään aivan syvintä osaamisaluettani...