Koska olen lainadigikamerallani kuvaillut varsin innokkaasti, piti keksiä meemi, että pääsen esittelemään näitä muun kun silkan narsismin piikkiin.

Eli ota kuva viidestä kotonasi olevasta asiasta/esineestä :

1) Hienoin kirpparilöytö
2) Hyväntuulisin taulu/esine
3) Tarpeettomin käyttöesine (siis ei-koriste)
4) Poliittisesti epäkorrektein esine
5) Liikuttavin tai tunnearvoltaan suurin esine

EDIT: superlatiiveja ei tarvinne ottaa kirjaimellisesti, esimerkki tämäntyyppisestä esineestä riittää!

Et voilà:

Huijaan heti ensimmäisessä, mutta nämä kaikki ovat kirpparilta ja hienoja... en voi vastustaa vanhoja astioita! Ei tarvitse olla hieno tai arabiaa, kunhan on kaunis! Nämä eivät ole keräilyastioita vaan kaikki käytössä -en omista yhtään muovikulhoa. Olen myös tietoinen siitä, että kun meille joskus muuttaa alle metrin mittainen henkilö, nämä on varmaan pakko siirtää.
72431.jpg

Tämä taulu saa aina hyvälle tuulelle, kun kävelen ohi:
72420.jpg

Tarpeettomin käyttöesine lienee tämä ruotsinkielisen teatterin myyjäisistä ostettu naamari... mieheni reaktio oli : Naamari? Siis NAAMARI? Mihin h******iin me tarvitaan naamaria? :)
72413.jpg

Poliittisesti epäkorrektein esine on varmasti tämä patalappu. Kun yhdistää ulkonäön ja käyttötarkoituksen, se on vieläkin epäkorrektimpi! Tämän lisäksi meillä on ranskalaisia siirtomaa-ajan astioita, joissa myös on todella halventavia kuvia mustaihoisista... Tämäkin on kirpparilta ja ostettu vain sen pöyristyttävyyden vuoksi.
72437.jpg

Liikuttavin tai tunnearvoltaan suurin esine kodissamme on tällä hetkellä joululahjaksi R:lle tekemäni ***** (kulkee tulevan lapsemme nimellä, jota en kuitenkaan tähän laita) -nukke. Tälle lähetetään puhelimitse terveisiä, kun toinen on poissa kotoa. Säälittävää? Ehkä, jos sen niin haluaa nähdä.
72440.jpg

Olisi mukava piipahtaa teidän muidenkin luona, en jaksa lähteä kovin pitkälle haastekierrokselle, mutta jos nappaatte tämän, piirustakaa siitä viesti plodjuuni.