Viime viikonloppuna oli todella hieno ilma ja päätimme vihdoin kiikuttautua metsään katsomaan, onko tosiaan niin, ettei sieniä tänä syksynä ole. Jotta meillä olisi kivaa siitä huolimatta, että tämä kuulemamme ikävä huhu olisi totta, otimme mukaan kahvintekovermeet ja pikniktarvikkeet.

Muutaman tunnin metsää koluttuamme jouduimme toteamaan, ettei sieniä tosiaankaan ole :(. Keskellä metsää olevassa pienessä lammessa kohtasimme tällaisen "luonnonilmiön"... Ihmetellä täytyy, että joku on jaksanut raahata pyörän näin kauas!


187279.jpg

Tuore kahvi ja eväät kuitenkin maistuivat aurinkoisella siirtolohkareella hyvässä seurassa. Jälleen kerran saimme myös todeta, että mutteripannu ja kaasukeitin ovat lyömätön yhdistelmä, tuoreen espresson roklotus pannuun keskellä ihanaa syksyistä luontoa toi melkein kyyneleet silmiin!

Iltapäivän juures-vuohenjuustopadan seuraksi paistettu sienisaalis mahtui pieneen kahvikuppiin:


187260.jpg

Ehdin perjantaina myös kauppahalliin, josta sai yllättäen ternimaitoa! R on kauan joutunut tyytymään (maitojauheesta, vedestä ja kanamunista tehtyyn) vale-uunijuustoon, kun täällä kaupungissa ei ole ternimaidosta kuultukaan. Lauantai-aamuna sitten yllätin hänet oikealla uunijuustolla (=litra ternimaitoa ja ripaus suolaa 175-asteiseen uuniin noin tunniksi), johon sattumalta tullut koristekuvio todistaa, että teen ruokaa rakkaudella!

187278.jpg